Lyft Imperiet AB

Teleskoplastare Upplands Väsby

Teleskoplastare Upplands Väsby

I behov av teleskoplastare i Upplands Väsby? Varmt välkommen till Lyft Imperiet AB! Vårt tjänsteutbud består av några av de mest eftertraktade tjänsterna inom materialhantering samt kurser på området. Vi kan hantera både lastning och lossning av varor samt framkörning och upplyftning. Hos oss kommer du alltid få heltäckande hjälp utifrån dina behov. Vi arbetar effektivt, snabbt och professionellt, vilket gör oss till ett idealiskt val för alla som behöver hjälp med något inom branschen. Har du frågor och funderingar om lyft eller någon kurs så tveka inte att höra av dig så löser vi det åt dig!

Vilka vi är

Lyft Imperiet AB är ett litet företag med en stel teleskoplastare som verkar i stora delar av norra Stockholm. Inom företaget finns mångårig erfarenhet av branschens olika delar och därmed även en bred kompetens. Vårt företag är riktigt bra på helhets bygglogistik, det har blivit en av våra specialiteter.

Vad vi gör

Bland våra tjänster finner du bland annat materialhantering av olika slag, kurser samt byggstädning. Tack vare kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda ett gediget arbete och god service oavsett vilken tjänst du anlitar oss för. Av oss kan du förvänta dig bästa tänkbara hjälp inom området.

VÅRA TJÄNSTER

Materialhantering

Två andra materialhanterings-tjänster som vi erbjuder är lossning och lastning. Vi innehar en Merlo P50.18 plus som kan lyfta upp till 4,5 ton och ca 18 meter upp i luften. Till maskinen har vi hydrauliska gafflar som är 160 cm med förlängning till 240 cm samt en kranarm. Här finns mångårig erfarenhet av att köra teleskoplastare, vilket gör att enbart behörig och kompetent personal kör maskinen.

Byggstädning

När det kommer till byggstädning använder vi oss av slodor/säck samt containrar. Det här bidrar till effektivt arbete, även vid mer omfattande uppdrag inom byggstädning. Vid slutförd städning kan vi även hjälpa till med transporten av containrarna, vi kan hjälpa till från start till slut.

Montering & resning

Av oss kan du få hjälp med montering och resning av bland annat mindre hus. Utöver det monterar och reser vi även tillbyggnader till redan befintliga byggnader. Med hjälp av en teleskoplastare kan vi genomföra arbetet effektivt och smidigt

Kurser

De kurser vi säljer är helt webbaserade, vilket gör att alla kan ta del av dem. Gå en kurs inom APV 1.1, 1.2, 1.2 (ersätter tidigare APV 1 och 2), fallskydd (finns även på engelska), BAS-P/BAS-U, säkra lyft, ställning upp till 9 meter.

Vissa kurser kräver att du går igenom ett övningsmoment efter avklarad teori. Dessa inkluderar: mobila arbetsplattformar (finns även på engelska), truck A+B, kran-travers samt motorkap.

Du kan även genomföra ett valideringsprov för grävmaskin, laskmaskin anläggning, lastmaskin godshantering och teleskoplastare.

Lyft Imperiet AB

0704-00 10 09
Teleskoplastare Upplands Väsby